Exclusief: Paso Robles’ Justin Vineyards and Winery koopt Napa’s Lewis Cellars

Paso Robles-gebaseerde Justin Vineyards and Winery neemt Napa’s Lewis Cellars over, Wijn Toeschouwer heeft geleerd. De prijs werd niet bekendgemaakt. De deal omvat het merk, de wijnmakerij en de inventaris. Justin, eigendom van de Wonderful Company van de familie Resnick, een groot landbouwbedrijf dat merken als Fiji Water en Pom Wonderful bezit, zal het merk een marketing- en verkooptak bieden, terwijl mede-oprichter Randy Lewis en president Dennis Bell aan het roer blijven. van operaties, samen met wijnmaker James McCeney.

“Randy en ik zijn op zoek naar een compatibele partner om de kwaliteit en consistentie van onze wijnen te behouden en Lewis Cellars naar een hoger niveau te tillen”, aldus Bell. Wijn Toeschouwer. “We hebben die partner gevonden met Justin.”

Lewis Cellars werd opgericht in 1992 nadat Lewis raceautorijden in de achteruitkijkspiegel zette na een crash in de Indianapolis 500 van 1991. Lewis en zijn vrouw, Debbie, richtten de wijnmakerij op, waarbij Lewis het wijnmaken leerde van een vriend en collega-wijnboer Bob Miner op Oakville Ranch. Debbie concentreerde zich op de zakelijke kant en haar zoon Dennis Bell trad in 1999 toe tot het familiebedrijf.

Het kleine merk heeft een indrukwekkende staat van dienst van uitmuntende Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon Blanc en Syrah. De Lewis Cabernet Sauvignon Napa Valley 2013 was: Wijn Toeschouwer‘s Wijn van het jaar 2016.

Debbie stierf slechts een paar maanden na de aankondiging van de Wijn van het Jaar, na een lange strijd tegen kanker. Maar Randy en Dennis hebben de motor sindsdien draaiende gehouden, waarbij wijnmaker McCeney de kenmerkende weelderige maar gepolijste stijl van wijnen van de wijnmakerij heeft gemaakt. “We noemen onszelf een werkfamilie”, zegt Bell. “Ons team is al meer dan 13 jaar samen en we gaan niet snel ergens heen.”

Bell en Lewis geloven dat de middelen en gevestigde partnerschappen van Justin zullen helpen hun nalatenschap te behouden en hun samenwerking vooruit te helpen. Clarence Chia, senior vice-president marketing, e-commerce en direct-to-consumer voor Justin, herhaalde dat. “Lewis Cellars heeft een rijke geschiedenis, superieure kwaliteit en een stamboom die het de perfecte wijnmakerij maakte om ons te helpen uitbreiden naar de Napa Valley-regio,” zei hij. “We kijken ernaar uit om de voortreffelijke wijn van Lewis Cellars te kunnen delen met een breder publiek van luxewijnen.”

Investeringsbankier Justin Baldwin richtte in 1981 Justin Vineyards and Winery op. Het merk is een van de grootste en bekendste wijnmakerijen van Paso Robles en omvat een herberg en restaurant en een proeflokaal in het centrum. Zijn vlaggenschipwijn, Gelijkbenige, verdiende de nummer 6 plek onder Wijn Toeschouwer‘s Top 100-wijnen van 2000. “Het geweldige merk en de wijnen van wereldklasse maakten Lewis zo’n aantrekkelijke toevoeging”, zei Chia. “Elk merk in de portfolio heeft zijn unieke regio en stijl. Napa Valley is iconisch voor het maken van wijn en was een ontbrekend stukje in die puzzel.”

Justin werd in 2010 gekocht door de Wonderful Company, een particuliere onderneming die eigendom is van Stewart en Lynda Resnick. Het bedrijf bezit grote hoeveelheden landbouwgrond in Californië en de merken POM Wonderful, Fiji Water, Wonderful Pistachios en Wonderful Almonds en Halo Oranges. De activa zijn gegroeid en omvatten Sonoma’s Landmark Vineyards en JNSQ, een Californisch rosé-merk. “Door Lewis Cellars in ons portfolio op te nemen, kunnen we ons aanbod verbreden, niet alleen in geografie, maar ook in gewilde bekroonde wijnen,” zei Chia.

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met het Justin-team”, zei Randy Lewis in een verklaring. “Nu we ons 30-jarig jubileum naderen, hebben we tientallen jaren het genoegen gehad om onze wijnen te perfectioneren. Met de extra middelen en branche-expertise die beschikbaar zijn via deze samenwerking, kunnen we de wereld echt de uitmuntendheid laten zien die we hebben gebotteld.”


Blijf op de hoogte van belangrijke wijnverhalen met Wine Spectator’s gratis Breaking News-waarschuwingen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Ddonnerie-etterbeek
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart